Založ si blog

Bezdomovcov z košickej stanice neodpracú, len odlákajú, kedy budú nasledovať cigáni?

Bezdomovcov spred stanice nasilu odpratávať nemôžeme, tvrdí mestská polícia. Radnica chystá tajné miesto s „nekonečnou“ kapacitou, kde si môžu nespratníci bez domova zajesť a prespať, aby ich nevideli turisti.

KOŠICE. Mesto sa v rámci príprav na majstrovstvá sveta v hokeji (29. 4. – 15. 5.) chystá aj na bezdomovcov na stanici. Chce ich odtiaľ dostať, aby hokejových fanúšikov či zahraničných turistov vítali na vstupnej bráne do Košíc len welcome desky s dobrovoľníkmi, a nie spití či sfetovaní asociáli. Šéf mestskej polície Juraj Bukuš tvrdí, že ich nebudú „odpratávať“, len ich odlákajú preč. Pritvrdiť chcú v apríli.
Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5792833/bezdomovcov-z-kosickej-stanice-neodpracu-len-odlakaju.html#ixzz1Fnr0udaP

Potemkinové dediny mali svoje čaro a vedel to už súdruh Stalin. Nasledovali ho jeho nasledovníci nebožtíci – komunisti Gottwald, Husák a pokračuje v nastúpenom trende aj žijúci sociálny demokrat pán Raši.

Bezdomovcov za socializmu sme nemali. Ak nejakí neprispôsobiví boli, skončili v lágroch.

Teraz v demokratickom zriadení musíme hľadať nové formy ako skryť niektorých našich spoluobčanov pred cudzincami.

Ak odhliadnem od toho, že očakávam, že väčšina cudzincov po zistení ceny alkoholických nápojov v Košiciach sa zmení na spitých cudzincov, nechápem, prečo chcú našich alkoholikov skrývať pred alkoholikmi z cudziny ?

To je tak, ako keby našich cigánov, skrývali pred cigánmi s cudziny. Prečo ? Cigáni na Slovensku proste sú, alkoholici na Slovensku proste sú a bezdomovci na Slovensku tiež proste sú.

Nalejme si čistého vína. Alkoholici, bezdomovci  a cigáni sú súčasť nášho demokratického života na Slovensku

Nevidím dôvod, aby sme oči pred ABC zakrývali a stavali potemkinové dediny. O to viac, keď si predstavím tých ožranov s cudziny.

Ale rasisti nie sme, lebo inak by súdruhovia odpratali cigánov, a to nerobia. Ale príde deň, keď povstanú boží bojovníci a cigáni odpracú súdruhov.

66 rokov od svadby Adolfa Hitlera s Evou Braunovou

29.04.2011

je pripomenutím si, že aj v ťažkých časoch človek láske nerozkáže. V dnešný deň, pred 66 rokmi sa Adolf Hitler v berlínskom bunkri oženil so svojou milenkou Evou Braunovou. Adolf tým dokázal, že láska kvitne v každom veku. Svadbou s Evou naplno prejavil krehkosť svojej duše a romantické city, ktoré počas svojej vlády nad Nemeckom a veľkou časťou Európy, tak [...]

Trest smrti pre zradcov a zapredancov Slovenska alebo kedy tie svine už skončia ?

28.04.2011

Opriem sa len o fakty a nič viac. Čitatelia nech si urobia záver. Úfam, že jednou z hlavných postáv pred špecializovaným trestným tribunálom vytvoreným podľa zákona a súdiacím zradcov a zapredancov Slovenska po voľbách v roku 2014 bude aj v budúcnosti obvinený Ing. Ivan M. 1. Počas prvej vlády Mikuláša Dzurindu (1998 – 2002) sa predali podiely v dvoch [...]

Dobrí kresťania sú v defenzíve proti márnotratnému

25.04.2011

konzumu ostaných ľudí v nákupných reťazcoch. V defenzíve proti zľavám, ziskom nadnárodných koncernov a ich reklamám. Každý, kto dnes išiel nie do na prechádzku, napr. na Hlavnú ulicu v Košiciach ale do nákupného centra, ukázal jasne a zreteľne svoj postoj. Postoj konzumného človeka, ktorý sa síce hlási navonok ku kresťanstvu a v zlých časoch aj prosí Boha [...]

polícia zatknutir naháňačka

Muži a žena. Zadržali páchateľov, ktorí z predajne ukradli trezor s 50-tisícmi eur

06.05.2024 13:19

Lup si odniesli na ubytovňu. Tam prekonali zabezpečenie trezoru a jeho obsah si ponechali.

preukaz, zdravotná poisťovňa, všeobecná, union, dôvera

Dôvera a Union vyplatili akcionárom 24 miliónov eur. Palkovič: Nesprávne

06.05.2024 12:57

Spoločnosť Penta , ktorá je akcionárom Dôvery, podotkla, že zdravotná poisťovňa mala koncom roka 2023 nerozdelený zisk z minulosti vo výške 162 miliónov eur.

Tusk, Leyenová

Leyenová: V Poľsku už neexistuje riziko porušenia zásad právneho štátu. Eurokomisia ruší konanie

06.05.2024 12:50, aktualizované: 13:16

Takzvaná procedúra podľa článku 7 Zmluvy o Európskej únii bola proti Poľsku spustená v roku 2017.

Hungary National Day

Magyar sa pustil sa do jamy levovej: Debrecínsku demonštráciu proti Orbánovi si všimli svetové médiá

06.05.2024 12:40

Portál Euronews podčiarkol, že Magyar sa za tri mesiace stal vyzývateľom Orbána číslo jeden.

jurajblach

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. Myslím si, že každý z nás môže urobiť pre lepšie Slovensko v rámci svojich možností a schopností viac ako doteraz. Ja zatiaľ píšem blogy a komunikujem s každým koho 7statocnych.sk zaujíma.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51335x
Priemerná čítanosť článkov: 3020x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy