Založ si blog

Milujem pravdu, dokáže byť tak kruto pravdivá,

že pri jej čítaní a počúvaní si človek na vlastné oči a uši uvedomí, v akom odporne skazenom a falošnom svete žijeme.

Z titulnej strany a zo zostavy článkov vyradili aj niektoré texty, ktoré v sebe niesli prvky reklamy. Prísnejší začínajú byť aj na články, ktoré článkami nie sú a sú v nich iba odkazy, linky, samotné fotografie či videá. To sú veci, ktoré mi prebehnú vždy mysľou, keď si prečítam niektoré články, blogy a premýšľam, prečo je pravda taká aká je.

Vraciam sa do hlbokej minulosti socialistického Československa, kde pravda tlačila svoju pravdu a pracujúci proletári ju odoberali v závodoch a na pracoviskách, lebo pravda, ktorú písala pravda bola tak pravdivá, že po nej túžili viac a viac a jej náklad presahoval skoro milión výtlačkov denne. Skoro ako v súčastnosti. A aj ja som si ju vždy bral na WC. Tak ako dnes. WC je miesto, kde človek najlepšie spozná, čo  a kde je pravda. Pravda ako sa stravujeme, taký je aj výsledok.

Šport a športové výsledky boli a sú tá najlepšia pravda. Tam sa nedalo a nedá klamať, ani nič meniť.

Ak Prešov vo futbale prehral s Košicami 1:2 nedalo sa napísať, že Prešov vyhral nad Košicami 3:1. Proste sa nedalo, lebo by to nebola pravda, ktorú každý poznal. Všetko ostatné sa dalo napísať ako nepravdu a prezentovať ako pravda.

A taká aj pravda zostala. Šport je najlepšia rubrika. Výsledky, teda zo športových zápasov výsledky, tam sa fakt nedá nenapísať pravdu.

A preto som rád, že pravda sa dokázala pozrieť pravde priamo do očí a z titulnej strany a zo zostavy článkov vyradili aj niektoré texty, ktoré v sebe niesli prvky reklamy. Prísnejší začínajú byť aj na články, ktoré článkami nie sú a sú v nich iba odkazy, linky, samotné fotografie či videá. Pozri blog nižšie. Samotne slovo cigani im neprekaza, ale vždy zalezi od kontextu pouzitia. Presne takto rozprávajú a konajú skutoční cigáni, keď hovoria, že pravda. A je ich tam asi hodne, hodne…V skazenom svete sa najlepšie žije …Ako hovorí môj synovec: „Človek niekedy nezistí, kde je pravda ani na smrteľnej posteli.“ Ale peklo bude nakoniec očistcom pre všetkých, čo nevedeli, čo a kde je pravda.

66 rokov od svadby Adolfa Hitlera s Evou Braunovou

29.04.2011

je pripomenutím si, že aj v ťažkých časoch človek láske nerozkáže. V dnešný deň, pred 66 rokmi sa Adolf Hitler v berlínskom bunkri oženil so svojou milenkou Evou Braunovou. Adolf tým dokázal, že láska kvitne v každom veku. Svadbou s Evou naplno prejavil krehkosť svojej duše a romantické city, ktoré počas svojej vlády nad Nemeckom a veľkou časťou Európy, tak [...]

Trest smrti pre zradcov a zapredancov Slovenska alebo kedy tie svine už skončia ?

28.04.2011

Opriem sa len o fakty a nič viac. Čitatelia nech si urobia záver. Úfam, že jednou z hlavných postáv pred špecializovaným trestným tribunálom vytvoreným podľa zákona a súdiacím zradcov a zapredancov Slovenska po voľbách v roku 2014 bude aj v budúcnosti obvinený Ing. Ivan M. 1. Počas prvej vlády Mikuláša Dzurindu (1998 – 2002) sa predali podiely v dvoch [...]

Dobrí kresťania sú v defenzíve proti márnotratnému

25.04.2011

konzumu ostaných ľudí v nákupných reťazcoch. V defenzíve proti zľavám, ziskom nadnárodných koncernov a ich reklamám. Každý, kto dnes išiel nie do na prechádzku, napr. na Hlavnú ulicu v Košiciach ale do nákupného centra, ukázal jasne a zreteľne svoj postoj. Postoj konzumného človeka, ktorý sa síce hlási navonok ku kresťanstvu a v zlých časoch aj prosí Boha [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

jurajblach

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. Myslím si, že každý z nás môže urobiť pre lepšie Slovensko v rámci svojich možností a schopností viac ako doteraz. Ja zatiaľ píšem blogy a komunikujem s každým koho 7statocnych.sk zaujíma.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51278x
Priemerná čítanosť článkov: 3016x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy