Založ si blog

Imperialisti Slovákov nielen vykorisťujú ale aj kŕmia zlými

potravinami, čo považujem za peknú nehoráznosť. Asociácia spotrebiteľov Slovenska to odhalila vo svojej analýze, závery uverejnenej aj na: http://spravy.pravda.sk/slovensko-ma-rovnako-drahu-ale-menej-kvalitnu-coca-colu-ako-cr-pus-/sk_domace.asp?c=A110408_134830_sk_domace_p12

 

To, že imperialisti zneužili Zamatovú revolúciu, aby predĺžili agóniu krachu západného kapitalizmu vývozom svojej nadprodukcie do našej krajiny a zároveň obalamutili Slovákov pozlátkom mamonu spraviac z väčšiny Slovákov námedzných otrokov automobilového priemyslu je už viac menej známa vec pre každého, kto nespí posledných 20 rokov spánkom Šípkovej Ruženky.

Čo je však ešte horšie, sú skutočnosti, ktoré sa postupne dozvedáme step by step.

Slovenskí otroci dostávajú poživatiny nižšej kvality ako ich imperialistickí západní otrokári. Pripomína to prístup fašistov k slovenským občanom židovského pôvodu, ktorí boli vyvezení do lágrov na otrocké práce a dostávali len toľko poživatín a v takej kvalite, aby boli schopní vykonať svoju prácu a potom nie neskôr ako pred nástupom do dôchodkového veku umrieť.

Na záver by som však chcel dodať, že celý článok Slovensko má rovnako drahú, ale menej kvalitnú Coca-Colu, ako ČR je dosť zavádzajúci, podobne ako môj blok, lebo hodnotiť Zakúpené potraviny: Coca cola, čokoláda Milka – Alpenmilch, Kotany – čierne korenie, Kotany – sladká paprika, instantná káva Nescafé Gold, zrnková káva Jacobs Kronung, Tchibo Espresso,

sa mi nezdá celkom košér. Čo by sme však neurobili pre čítanosť. Vyššie uvedené zakúpené potraviny – poživatiny, totiž vôbec nie sú absolútne nutné pre kvalitný život Slovákov.

O to viac, že Milka je všade rovnaká a to  úplne postačuje. Čo by Jehudav dal v 1944 za tabličku Milky ?

Takže môžeme byť spokojní a idem si kúpiť korenie, nech aj mojimi blokmi trošku okorením život imperialistickým kapitalistom pred prichádzajúcim či odchádzajúcim finančným Armagedonom.

 

66 rokov od svadby Adolfa Hitlera s Evou Braunovou

29.04.2011

je pripomenutím si, že aj v ťažkých časoch človek láske nerozkáže. V dnešný deň, pred 66 rokmi sa Adolf Hitler v berlínskom bunkri oženil so svojou milenkou Evou Braunovou. Adolf tým dokázal, že láska kvitne v každom veku. Svadbou s Evou naplno prejavil krehkosť svojej duše a romantické city, ktoré počas svojej vlády nad Nemeckom a veľkou časťou Európy, tak [...]

Trest smrti pre zradcov a zapredancov Slovenska alebo kedy tie svine už skončia ?

28.04.2011

Opriem sa len o fakty a nič viac. Čitatelia nech si urobia záver. Úfam, že jednou z hlavných postáv pred špecializovaným trestným tribunálom vytvoreným podľa zákona a súdiacím zradcov a zapredancov Slovenska po voľbách v roku 2014 bude aj v budúcnosti obvinený Ing. Ivan M. 1. Počas prvej vlády Mikuláša Dzurindu (1998 – 2002) sa predali podiely v dvoch [...]

Dobrí kresťania sú v defenzíve proti márnotratnému

25.04.2011

konzumu ostaných ľudí v nákupných reťazcoch. V defenzíve proti zľavám, ziskom nadnárodných koncernov a ich reklamám. Každý, kto dnes išiel nie do na prechádzku, napr. na Hlavnú ulicu v Košiciach ale do nákupného centra, ukázal jasne a zreteľne svoj postoj. Postoj konzumného človeka, ktorý sa síce hlási navonok ku kresťanstvu a v zlých časoch aj prosí Boha [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

jurajblach

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. Myslím si, že každý z nás môže urobiť pre lepšie Slovensko v rámci svojich možností a schopností viac ako doteraz. Ja zatiaľ píšem blogy a komunikujem s každým koho 7statocnych.sk zaujíma.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51236x
Priemerná čítanosť článkov: 3014x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy