Založ si blog

Milujem pravdu, dokáže byť tak kruto pravdivá,

že pri jej čítaní a počúvaní si človek na vlastné oči a uši uvedomí, v akom odporne skazenom a falošnom svete žijeme.

Z titulnej strany a zo zostavy článkov vyradili aj niektoré texty, ktoré v sebe niesli prvky reklamy. Prísnejší začínajú byť aj na články, ktoré článkami nie sú a sú v nich iba odkazy, linky, samotné fotografie či videá. To sú veci, ktoré mi prebehnú vždy mysľou, keď si prečítam niektoré články, blogy a premýšľam, prečo je pravda taká aká je.

Vraciam sa do hlbokej minulosti socialistického Československa, kde pravda tlačila svoju pravdu a pracujúci proletári ju odoberali v závodoch a na pracoviskách, lebo pravda, ktorú písala pravda bola tak pravdivá, že po nej túžili viac a viac a jej náklad presahoval skoro milión výtlačkov denne. Skoro ako v súčastnosti. A aj ja som si ju vždy bral na WC. Tak ako dnes. WC je miesto, kde človek najlepšie spozná, čo  a kde je pravda. Pravda ako sa stravujeme, taký je aj výsledok.

Šport a športové výsledky boli a sú tá najlepšia pravda. Tam sa nedalo a nedá klamať, ani nič meniť.

Ak Prešov vo futbale prehral s Košicami 1:2 nedalo sa napísať, že Prešov vyhral nad Košicami 3:1. Proste sa nedalo, lebo by to nebola pravda, ktorú každý poznal. Všetko ostatné sa dalo napísať ako nepravdu a prezentovať ako pravda.

A taká aj pravda zostala. Šport je najlepšia rubrika. Výsledky, teda zo športových zápasov výsledky, tam sa fakt nedá nenapísať pravdu.

A preto som rád, že pravda sa dokázala pozrieť pravde priamo do očí a z titulnej strany a zo zostavy článkov vyradili aj niektoré texty, ktoré v sebe niesli prvky reklamy. Prísnejší začínajú byť aj na články, ktoré článkami nie sú a sú v nich iba odkazy, linky, samotné fotografie či videá. Pozri blog nižšie. Samotne slovo cigani im neprekaza, ale vždy zalezi od kontextu pouzitia. Presne takto rozprávajú a konajú skutoční cigáni, keď hovoria, že pravda. A je ich tam asi hodne, hodne…V skazenom svete sa najlepšie žije …Ako hovorí môj synovec: „Človek niekedy nezistí, kde je pravda ani na smrteľnej posteli.“ Ale peklo bude nakoniec očistcom pre všetkých, čo nevedeli, čo a kde je pravda.

66 rokov od svadby Adolfa Hitlera s Evou Braunovou

29.04.2011

je pripomenutím si, že aj v ťažkých časoch človek láske nerozkáže. V dnešný deň, pred 66 rokmi sa Adolf Hitler v berlínskom bunkri oženil so svojou milenkou Evou Braunovou. Adolf tým dokázal, že láska kvitne v každom veku. Svadbou s Evou naplno prejavil krehkosť svojej duše a romantické city, ktoré počas svojej vlády nad Nemeckom a veľkou časťou Európy, tak [...]

Trest smrti pre zradcov a zapredancov Slovenska alebo kedy tie svine už skončia ?

28.04.2011

Opriem sa len o fakty a nič viac. Čitatelia nech si urobia záver. Úfam, že jednou z hlavných postáv pred špecializovaným trestným tribunálom vytvoreným podľa zákona a súdiacím zradcov a zapredancov Slovenska po voľbách v roku 2014 bude aj v budúcnosti obvinený Ing. Ivan M. 1. Počas prvej vlády Mikuláša Dzurindu (1998 – 2002) sa predali podiely v dvoch [...]

Dobrí kresťania sú v defenzíve proti márnotratnému

25.04.2011

konzumu ostaných ľudí v nákupných reťazcoch. V defenzíve proti zľavám, ziskom nadnárodných koncernov a ich reklamám. Každý, kto dnes išiel nie do na prechádzku, napr. na Hlavnú ulicu v Košiciach ale do nákupného centra, ukázal jasne a zreteľne svoj postoj. Postoj konzumného človeka, ktorý sa síce hlási navonok ku kresťanstvu a v zlých časoch aj prosí Boha [...]

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

jurajblach

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. Myslím si, že každý z nás môže urobiť pre lepšie Slovensko v rámci svojich možností a schopností viac ako doteraz. Ja zatiaľ píšem blogy a komunikujem s každým koho 7statocnych.sk zaujíma.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51214x
Priemerná čítanosť článkov: 3013x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy