Založ si blog

Odbory zo západu neprotestujú pred ministerstvom ani úradom vlády

ale jednoducho držia líniu kapitalistov a sú ticho. Ak odhliadnem od faktu, že nie nepodstatná časť robotníkov na západnom Slovensku sú námedzní robotníci z východu, tak je to viac ako symbolické nazvať článok, že Odbory z východu protestovali pred ministerstvom aj úradom vlády http://ekonomika.sme.sk/c/5826356/odbory-z-vychodu-protestovali-pred-ministerstvom-aj-uradom-vlady.html#ixzz1HvoJYl13

 

Ako je možné, že protestujú len tí z východu a nie zo západu ? Je to tým, že sú to šalení východňare, alebo je to tým, že východňari sa majú tak fasa, že sa nudia a vyberú sa protestovať do Bradavice na Dunaji pred ministerstvo a úrad vlády ?

Každopádne reformné kroky tejto vlády a podpora prezlečených kapitalistov v radoch smeru stále nevyhnali dostatočný počet občanov z východu, západu a stredu Slovenska do ulíc, aby tí krátkym procesom s vlastizradcami a podvodníkmi v radoch opozície, či koalície vyriešili svoju nelichotivú sociálnu situáciu.

Pokora a kľud slovenského pospolitého ľudu napriek zdražovaniu a kradnutiu v tomto štáte, ktoré prekračuje už aj normálne štandardy demokratickej EU môže byť vysvetliteľná tým, že sme národ holubičí alebo aj tým, že stav otroctva je pre mnohých Slovákov vyhovujúci, keďže ich nenúti premýšľať, ani robiť nič viac ako robotovať na zahraničných alebo širokých kapitalistov.

 

Hoj, mor ho! detvo môjho rodu,

kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu:

a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom:

Mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom.

Samo Chalúpka sa možno aj v hrobe obracia, keď vidí ako Slovači z východu, západu aj stredu ešte aj po viac ako 150 rokoch od zloženia jeho básne viac vyhovuje otroctvo ako sloboda.

Alebo odbory zo západu neprotestujú pred ministerstvom ani úradom vlády, keďže ich členom stačí k životu tá skyva chleba, čo im ju podhodia kapitalisti z automobiliek – motora slovenského hospodárstva ?

 

 

 

66 rokov od svadby Adolfa Hitlera s Evou Braunovou

29.04.2011

je pripomenutím si, že aj v ťažkých časoch človek láske nerozkáže. V dnešný deň, pred 66 rokmi sa Adolf Hitler v berlínskom bunkri oženil so svojou milenkou Evou Braunovou. Adolf tým dokázal, že láska kvitne v každom veku. Svadbou s Evou naplno prejavil krehkosť svojej duše a romantické city, ktoré počas svojej vlády nad Nemeckom a veľkou časťou Európy, tak [...]

Trest smrti pre zradcov a zapredancov Slovenska alebo kedy tie svine už skončia ?

28.04.2011

Opriem sa len o fakty a nič viac. Čitatelia nech si urobia záver. Úfam, že jednou z hlavných postáv pred špecializovaným trestným tribunálom vytvoreným podľa zákona a súdiacím zradcov a zapredancov Slovenska po voľbách v roku 2014 bude aj v budúcnosti obvinený Ing. Ivan M. 1. Počas prvej vlády Mikuláša Dzurindu (1998 – 2002) sa predali podiely v dvoch [...]

Dobrí kresťania sú v defenzíve proti márnotratnému

25.04.2011

konzumu ostaných ľudí v nákupných reťazcoch. V defenzíve proti zľavám, ziskom nadnárodných koncernov a ich reklamám. Každý, kto dnes išiel nie do na prechádzku, napr. na Hlavnú ulicu v Košiciach ale do nákupného centra, ukázal jasne a zreteľne svoj postoj. Postoj konzumného človeka, ktorý sa síce hlási navonok ku kresťanstvu a v zlých časoch aj prosí Boha [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

jurajblach

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. Myslím si, že každý z nás môže urobiť pre lepšie Slovensko v rámci svojich možností a schopností viac ako doteraz. Ja zatiaľ píšem blogy a komunikujem s každým koho 7statocnych.sk zaujíma.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51191x
Priemerná čítanosť článkov: 3011x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy