Založ si blog

Kaddáfí varuje Západ. A prečo nevaruje Východ ?

Líbyjský vodca Muammar Kaddáfi varoval západné mocnosti pred zásahom v Líbyi.

http://spravy.pravda.sk/ak-zautocite-trpko-to-olutujete-varoval-kaddafi-zapad-pf9-/sk_svet.asp?c=A110319_133927_sk_svet_p23

Kaddáfi varoval priamo predstaviteľov Británie a Francúzska. Prečo nevaroval aj predstaviteľov Ruska ?

Ťažko povedať, prečo nevaruje Kaddáfi aj Východ, ale na každý pád musí byť Kaddáfi mimoriadne nazlostený na predstaviteľov západných mocností, ktorí ešte pred pár rokmi boli za hrsť líbyjských dolárov a pár sudov s ropou ochotní odpustiť mu atentát na lietadlo z Lockerbie, nedemokratický režim v Líbyi a podobne.

Je to naozaj zvrátená politika svetových mocností. Raz sa laškujú s vrahom a potom si povedia, že ….niečo si už vymyslia…a potom sa snažia dať vraha dole.

Na záver dodávam, že nesúhlasím so zabíjaním civilistov v Libyi.

Teroristov z Al –Kaidy zabíjajú Rusi v Čečensku bez súhlasu OSN a západných mocností.

Možno práve preto sú Rusi teraz tak ticho a Kaddáfi Východ nevaruje… Tak uvidíme, ako to celé dopadne.

66 rokov od svadby Adolfa Hitlera s Evou Braunovou

29.04.2011

je pripomenutím si, že aj v ťažkých časoch človek láske nerozkáže. V dnešný deň, pred 66 rokmi sa Adolf Hitler v berlínskom bunkri oženil so svojou milenkou Evou Braunovou. Adolf tým dokázal, že láska kvitne v každom veku. Svadbou s Evou naplno prejavil krehkosť svojej duše a romantické city, ktoré počas svojej vlády nad Nemeckom a veľkou časťou Európy, tak [...]

Trest smrti pre zradcov a zapredancov Slovenska alebo kedy tie svine už skončia ?

28.04.2011

Opriem sa len o fakty a nič viac. Čitatelia nech si urobia záver. Úfam, že jednou z hlavných postáv pred špecializovaným trestným tribunálom vytvoreným podľa zákona a súdiacím zradcov a zapredancov Slovenska po voľbách v roku 2014 bude aj v budúcnosti obvinený Ing. Ivan M. 1. Počas prvej vlády Mikuláša Dzurindu (1998 – 2002) sa predali podiely v dvoch [...]

Dobrí kresťania sú v defenzíve proti márnotratnému

25.04.2011

konzumu ostaných ľudí v nákupných reťazcoch. V defenzíve proti zľavám, ziskom nadnárodných koncernov a ich reklamám. Každý, kto dnes išiel nie do na prechádzku, napr. na Hlavnú ulicu v Košiciach ale do nákupného centra, ukázal jasne a zreteľne svoj postoj. Postoj konzumného človeka, ktorý sa síce hlási navonok ku kresťanstvu a v zlých časoch aj prosí Boha [...]

zima, sneh, Chorvátsko, dedina, potok, rieka

Slnko vystriedal sneh. Teploty v Chorvátsku klesli za 24 hodín o takmer 30 stupňov

16.04.2024 23:46

Severné Chorvátsko zaznamenalo veľký teplotný pokles a sneženie, pričom v pondelok tam dosahovali teploty 28 stupňov Celzia.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

jurajblach

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. Myslím si, že každý z nás môže urobiť pre lepšie Slovensko v rámci svojich možností a schopností viac ako doteraz. Ja zatiaľ píšem blogy a komunikujem s každým koho 7statocnych.sk zaujíma.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51177x
Priemerná čítanosť článkov: 3010x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy