Založ si blog

Bezdomovcov z košickej stanice neodpracú, len odlákajú, kedy budú nasledovať cigáni?

Bezdomovcov spred stanice nasilu odpratávať nemôžeme, tvrdí mestská polícia. Radnica chystá tajné miesto s „nekonečnou“ kapacitou, kde si môžu nespratníci bez domova zajesť a prespať, aby ich nevideli turisti.

KOŠICE. Mesto sa v rámci príprav na majstrovstvá sveta v hokeji (29. 4. – 15. 5.) chystá aj na bezdomovcov na stanici. Chce ich odtiaľ dostať, aby hokejových fanúšikov či zahraničných turistov vítali na vstupnej bráne do Košíc len welcome desky s dobrovoľníkmi, a nie spití či sfetovaní asociáli. Šéf mestskej polície Juraj Bukuš tvrdí, že ich nebudú „odpratávať“, len ich odlákajú preč. Pritvrdiť chcú v apríli.
Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5792833/bezdomovcov-z-kosickej-stanice-neodpracu-len-odlakaju.html#ixzz1Fnr0udaP

Potemkinové dediny mali svoje čaro a vedel to už súdruh Stalin. Nasledovali ho jeho nasledovníci nebožtíci – komunisti Gottwald, Husák a pokračuje v nastúpenom trende aj žijúci sociálny demokrat pán Raši.

Bezdomovcov za socializmu sme nemali. Ak nejakí neprispôsobiví boli, skončili v lágroch.

Teraz v demokratickom zriadení musíme hľadať nové formy ako skryť niektorých našich spoluobčanov pred cudzincami.

Ak odhliadnem od toho, že očakávam, že väčšina cudzincov po zistení ceny alkoholických nápojov v Košiciach sa zmení na spitých cudzincov, nechápem, prečo chcú našich alkoholikov skrývať pred alkoholikmi z cudziny ?

To je tak, ako keby našich cigánov, skrývali pred cigánmi s cudziny. Prečo ? Cigáni na Slovensku proste sú, alkoholici na Slovensku proste sú a bezdomovci na Slovensku tiež proste sú.

Nalejme si čistého vína. Alkoholici, bezdomovci  a cigáni sú súčasť nášho demokratického života na Slovensku

Nevidím dôvod, aby sme oči pred ABC zakrývali a stavali potemkinové dediny. O to viac, keď si predstavím tých ožranov s cudziny.

Ale rasisti nie sme, lebo inak by súdruhovia odpratali cigánov, a to nerobia. Ale príde deň, keď povstanú boží bojovníci a cigáni odpracú súdruhov.

66 rokov od svadby Adolfa Hitlera s Evou Braunovou

29.04.2011

je pripomenutím si, že aj v ťažkých časoch človek láske nerozkáže. V dnešný deň, pred 66 rokmi sa Adolf Hitler v berlínskom bunkri oženil so svojou milenkou Evou Braunovou. Adolf tým dokázal, že láska kvitne v každom veku. Svadbou s Evou naplno prejavil krehkosť svojej duše a romantické city, ktoré počas svojej vlády nad Nemeckom a veľkou časťou Európy, tak [...]

Trest smrti pre zradcov a zapredancov Slovenska alebo kedy tie svine už skončia ?

28.04.2011

Opriem sa len o fakty a nič viac. Čitatelia nech si urobia záver. Úfam, že jednou z hlavných postáv pred špecializovaným trestným tribunálom vytvoreným podľa zákona a súdiacím zradcov a zapredancov Slovenska po voľbách v roku 2014 bude aj v budúcnosti obvinený Ing. Ivan M. 1. Počas prvej vlády Mikuláša Dzurindu (1998 – 2002) sa predali podiely v dvoch [...]

Dobrí kresťania sú v defenzíve proti márnotratnému

25.04.2011

konzumu ostaných ľudí v nákupných reťazcoch. V defenzíve proti zľavám, ziskom nadnárodných koncernov a ich reklamám. Každý, kto dnes išiel nie do na prechádzku, napr. na Hlavnú ulicu v Košiciach ale do nákupného centra, ukázal jasne a zreteľne svoj postoj. Postoj konzumného človeka, ktorý sa síce hlási navonok ku kresťanstvu a v zlých časoch aj prosí Boha [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

jurajblach

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. Myslím si, že každý z nás môže urobiť pre lepšie Slovensko v rámci svojich možností a schopností viac ako doteraz. Ja zatiaľ píšem blogy a komunikujem s každým koho 7statocnych.sk zaujíma.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51233x
Priemerná čítanosť článkov: 3014x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy