Založ si blog

Politické nominácie oficiálne a verejne potvrdil poslanec Národnej rady.

14. februára 2011 (pondelok od 9 hod.) sa konalo rokovanie Mestského zastupiteľstva v Košiciach, ktoré sa uskutočnilo vo veľkej zasadačke Magistrátu mesta Košice, Tr. SNP č. 48/A, prízemie, blok „B“.

Keďže pracujem, nemohol som sa zúčastniť, ale niekto urobil zvukový záznam – http://mzke.wz.cz/, ktorý som si večer vypočul.

Pri bode rokovania 11. Zmena štatutárnych orgánov v obchodných spoločnostiach s majetkovou účasťou mesta Košice predniesol námestník Lazár, v súčasnosti aj poslanec Národnej rady Slovenskej republiky aj túto vetu: „Akákoľvek nominácia, či to robí štát, alebo to robí mestské zastupiteľstvo ma stále ten tieň, že je politická. V konečnom dôsledku ona aj politická asi aj je, pretože to, to nikto nemôže povedať, že nie je.
Čo tým Lazár oficiálne potvrdil ?

Potvrdil to, čo sa snažia roky farizeji a judáši v politike tajiť. Lazár to konečne oficiálne a na verejnosti odhalil na plnú hubu:

Akákoľvek nominácia je politická.

Ja sa pýtam, či je problém, že fleky sú obsadzované politicky ? Áno aj nie. Ak sú politickí nominanti aj odborníci, ako tvrdí Lazár, tak dajme tomu.  Ak sú politickí nominanti neodborníci, tak je to problém.

Zaujímavé je, že skoro všetci minulí aj terajší politickí nominanti v súkromnej oblasti doteraz, mám na mysli –  dokiaľ neboli nominovaní – vlastnými rukami a umom nič nedokázali. Väčšina z politických nominantov začala stavať domy, kupovať autá a zarábať veľké peniaze, až keď boli politicky nominovaní na dobré fleky. Dokiaľ fleky nezískali, tak dokázali ako súkromní podnikatelia veľmi málo a „ich firmy“ a oni sami sa najmä trápili.

Čo je však najväčší problém? Podľa mňa je najväčší problém to, čo píše jeden zo 7statočných a to, že politickí nominanti sú  „ZLÍ  ĽUDIA “

ZLÍ  ĽUDIA, sú ľudia, ktorí postrádajú cit a zmysel pre spravodlivosť a čestnosť. Išli do najvyšších stupňov  riadenia ako chudáci a zrazu sú boháči. Majú radi viac peniaze ako krajinu Slovensko. Dokážu aj s pomocou médií už dosť dlho oblbovať bežných /obyčajných/ ľudí, ktorí nemajú dostatok informácií. Neštítia sa pred ničím a za účelom získania, resp. udržania moci sú schopní zradiť ako Judáš nie len Krista, ale hocikoho. Božie slovo je im cudzie, ale sú natoľko charakterní, že si sadnú do prvých lavíc v Chráme Božom. Na ich slovo sa môžte spoľahnúť tak, ako na toaletný papier hneď ako ho pužijete. Nemajú víziu Slovenska, ale majú jasnú svoju víziu vlastného ega a peňazí. Poniektorí sú aj neschopní, avšak najväčšie svine tam hore sú tí, čo sú všetkého schopní, a/alebo sú aj schopní + majú dušu nepodobnú Satanovi.: http://moje.hnonline.sk/node/5713

66 rokov od svadby Adolfa Hitlera s Evou Braunovou

29.04.2011

je pripomenutím si, že aj v ťažkých časoch človek láske nerozkáže. V dnešný deň, pred 66 rokmi sa Adolf Hitler v berlínskom bunkri oženil so svojou milenkou Evou Braunovou. Adolf tým dokázal, že láska kvitne v každom veku. Svadbou s Evou naplno prejavil krehkosť svojej duše a romantické city, ktoré počas svojej vlády nad Nemeckom a veľkou časťou Európy, tak [...]

Trest smrti pre zradcov a zapredancov Slovenska alebo kedy tie svine už skončia ?

28.04.2011

Opriem sa len o fakty a nič viac. Čitatelia nech si urobia záver. Úfam, že jednou z hlavných postáv pred špecializovaným trestným tribunálom vytvoreným podľa zákona a súdiacím zradcov a zapredancov Slovenska po voľbách v roku 2014 bude aj v budúcnosti obvinený Ing. Ivan M. 1. Počas prvej vlády Mikuláša Dzurindu (1998 – 2002) sa predali podiely v dvoch [...]

Dobrí kresťania sú v defenzíve proti márnotratnému

25.04.2011

konzumu ostaných ľudí v nákupných reťazcoch. V defenzíve proti zľavám, ziskom nadnárodných koncernov a ich reklamám. Každý, kto dnes išiel nie do na prechádzku, napr. na Hlavnú ulicu v Košiciach ale do nákupného centra, ukázal jasne a zreteľne svoj postoj. Postoj konzumného človeka, ktorý sa síce hlási navonok ku kresťanstvu a v zlých časoch aj prosí Boha [...]

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

František Oľha, Jozef Božik

Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

18.04.2024 17:24

Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa nebudú opravovať ani mosty.

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.

jurajblach

Som jedným zo zakladateľov platformy nezávislých občanov 7statočných. Verím, že Slovensko bude lepšou krajinou, ak sa nájde aspoň 7statočných v každom meste, obci, dedine a začnú konať dobro pre všeobecné dobro. Myslím si, že každý z nás môže urobiť pre lepšie Slovensko v rámci svojich možností a schopností viac ako doteraz. Ja zatiaľ píšem blogy a komunikujem s každým koho 7statocnych.sk zaujíma.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 51183x
Priemerná čítanosť článkov: 3011x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy